Έδωσε τα χέρια ο Ιβάν, σήμερα οι υπογραφές

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Σέρβος προπονητής έδωσε τα χέρια με τον Αλαφούζο κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους το βράδυ της Κυριακής και τη Δευτέρα προβλέπεται να υπογράψει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό.

Σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ο 59χρονος Σέρβος προπονητής έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ και τη Δεύτερα αναμένονται

οι τελικές λεπτομέρειες και οι υπογραφές.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν από την αρχή ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του προπονητή, έχοντας ξεχωρίσει από τη λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στη συνάντησή του με τον Αλαφούζο έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά το έμψυχο υλικό της ομάδας καθώς από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ξεκίνησε να παρακολουθεί παιχνίδια του τριφυλλιού και στη διάρκεια της επαφών συζητήθηκε εκτενώς η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ.

Στον Σέρβο προπονητή δόθηκαν διασφαλίσεις ότι θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές με βάση τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί και θα πάρει τις αποφάσεις για την αξιολόγηση των ήδη υπαρχόντων παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα