Εδώ ποντάρει η Ομόνοια για το επόμενο βήμα προς τον τίτλο

Ένα από τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ομόνοιας είναι η ικανότητά της να εφαρμόζει -συνήθως- με επιτυχία το πλάνο της, φέρνοντας νίκες, ακόμη κι αν βασικοί παίκτες απουσιάζουν. Γεγονός που κολακεύει την ικανότητα των παικτών της να μετατρέπονται σε ρολίστες, όπως βεβαίως και την δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ.

Χωρίς τον παροπλισμένο Ασάντε, ακόμη και στο ενδεχόμενο ο προπονητής να κρίνει ότι δεν πρέπει να ρισκάρει τη συμμετοχή των Λοΐζου και τον Κούσουλου, οι πράσινοι έδειξαν πως έχουν την ικανότητα να παρουσιάσουν

ποδόσφαιρο κατοχής, με προσοχή στα μετόπισθεν, πλουραλισμό στις επιθέσεις και σκοράρισμα. Δεν είναι πάντοτε όλα ρόδινα, όμως, έστω και στα δύσκολα έδειξαν ότι βρίσκουν τις λύσεις.

Απέναντι στην ΑΕΛ προετοιμάζονται για να προλάβουν ανεπιθύμητα προβλήματα. Με άλλα λόγια, θα την αντιμετωπίσουν ως μιαν από τις καλύτερες ομάδες και όχι με κριτήριο τα τελευταία αρνητικά της αποτελέσματα. Για την Ομόνοια υπάρχει μόνο ο τίτλος και για να φτάσει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά του θα χρειαστεί να κυνηγήσει με πάθος τους τρεις βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα