Εδεσαν χειροπόδαρα επιβάτη που κτύπησε αεροσυνοδό σε πτήση

Αεροσυνοδός και επιβάτες αναγκάστηκαν να δέσουν χειροπόδαρα επιβάτη, που φέρεται να γρονθοκόπησε αεροσυνοδό χθες βράδυ κατά τη διάρκεια πτήσης της Emirates από το Ντουμπάι προς τη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με το Κινεζικό Πρακτορείο Xinhua, το περιστατικό συνέβη όταν έγινε παρατήρηση στον επιβάτη από αεροσυνοδό να μην ξαπλώσει πάνω σε σειρά θέσεων.

Ο επιβάτης, ο οποίος είχε μαζί του και ένα μικρό παιδί, άρχισε να κυνηγά την αεροσυνοδό και φέρεται να τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο επανειλημμένα.

Ανδρας αεροσυνοδός και άλλοι δύο επιβάτες κατάφεραν να αρπάξουν τον άνδρα και να τον ρίξουν στο έδαφος. Τον πήραν πίσω στη θέση του και τον έδεσαν, χρησιμοποιώντας ζώνες ασφαλείας.

Ο επιβάτης πέρασε τις υπόλοιπες έξι ώρες της πτήσης κάνοντας διάφορους θορύβους, φωνάζοντας και κτυπώντας το κεφάλι του στο μπροστινό κάθισμα. Προσπάθησε εκ νέου να κτυπήσει με το κεφάλι αεροσυνοδούς που του έδιναν νερό.

Εκπρόσωπος της Emirates ανέφερε ότι η εταιρεία ετοίμαζε ανακοίνωση για το περιστατικό και ότι δεν είχε επιβεβαιωθεί αν γρονθοκόπησε την αεροσυνοδό ή όχι. Δεν έχουν προσαχθεί ακόμη κατηγορίες εναντίον του επιβάτη από την Αστυνομία της Βικτώριας.

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα