«Έχουμε μόνο την πρόκριση στο μυαλό μας - Όλοι γνωρίζουν που ήρθαν»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ξεκινούν για την «Κυρία» με τους αγώνες απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη η πρόκληση μπροστά μας γιατί αν πάρουμε την πρόκριση είναι πρόκριση σε ομίλους. Τίποτα άλλο δεν έχουμε στο μυαλό μας». 

«Δεν θέλουμε να ζούμε με το παρελθόν. Μπορείς να ζήσεις για χρόνια με το παρελθόν και σε κάνει να ξεχνιέσαι τι έχεις μπροστά σου. Η ιστορία μας δεν καταγράφεται μόνο στο βιβλίο των 100 χρόνων μας αλλά θα πρέπει να γράφει και

στα 130 για αυτό πάμε μπροστά». 

«Πάντα γίνεται μια αξιολόγηση της κατάστασης. Έτσι κάνουν οι προπονητές και το ότι παρέμεινε στην ομάδα ο Τιμουρ είχε στα μυαλό του πράγματα που έλειπαν από την ομάδα. Έγινε η επιλογή στους παίκτες για όλα τα σχήματα που θα έχει ο ίδιος. Με αυτούς θα πάμε στους αγώνες με την Ραπίντ. Δεν τα έχετε δει όλα ακόμη». 

«Πήρε λεπτά συμμετοχής τόσο ο Πόποβιτς και ο Ρισβάνης και είναι σημαντικό για την ομάδα. Αφήνουμε πίσω μας αυτά που μας ταλαιπώρησαν και συνεχίζουμε». 

«Δεν είναι ίδια παιχνίδια αυτά που δώσαμε με αυτά που ακολουθούν με την Ραπίντ». 

«Μόνο ο ίδιος ξέρει ο προπονητής της ψάχνει από κάθε φιλικό»

«Όλα τα παιδιά ήρθαν στην ομάδα μας γνωρίζοντας που ερχόντουσαν. Όλοι βρήκαν κάποιον που ήξεραν. Όλα αυτά βοηθάνε». 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχουμε, #45 Όλοι,echoume, #45 oloi