«Έχουμε ακόμη 90 λεπτά στη Λευκωσία»

Για το μεγάλο διπλό κόντρα στην Μίτιλαντ και τι σημαίνει η νίκη με 1-2 επί της ομάδας της Δανίας, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι σημαντικές του τοποθετήσεις:

«Μιλώντας τις προηγούμενες είπαμε πως ο ΑΠΟΕΛ, πήγαινε σε μια χώρα για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Δανίας…όχι και τόσο εύκολο πρωτάθλημα. Εμείς ως ομάδα και τεχνικό

επιτελείο την είχαμε διαβάσει αρκετά. Έγινε αρκετή δουλειά και ήμασταν βέβαιοι ότι με την ποιότητα που έχει η ομάδα μας θα μπορούσε να ανταπεξέλθει»

«Η μόνη φοβία που είχαμε ήταν για την ετοιμότητα της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ, χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμο αλλά και υπομονή και πίστη από τους φίλους της ομάδας»

«Φύγαμε με μια εκτός έδρας νίκη από τη Δανία η οποία μας δημιουργεί τα αίσθημα πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε ακόμη 90 λεπτά στη Λευκωσία».

«Οι ΑΠΟΕΛίστες έχουν ψηλά τον πήχη. Δεν θεωρώ ότι είναι ο μέσος ΑΠΟΕΛίστας. Ο πήχης είναι ιδιαίτερα ψηλός. Ο ΑΠΟΕΛ, προέρχεται από τρεις σερί κατακτήσεις πρωταθλήματος και δυο σερί νταμπλ. Χωρίς να κερδίσει στον 2ο προκριματικό πήρε την πρόκριση. Για πρώτη φορά πετυχαίνει διπλό μέσα στη Δανία. Για πρώτη φορά βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στον 3ο προκριματικό γύρο. Για πρώτη φορά δεν είμαστε στους δυνατούς. Όλα αυτά να τα έχουν υπόψη τους αυτοί που κάνουν κριτική. Η ομάδα έχει νέους ποδοσφαιριστές που δεν μπήκαν ακόμη στην ομάδα. Είτε είναι ανέτοιμοι είτε γιατί τακτικά ο προπονητής θεώρησε πως δεν ταιριάζουν στον συγκεκριμένο αντίπαλο».

«Θέλουμε τον κόσμο στον πλευρό μας. Θέλουμε τον ΑΠΟΕΛίστα να έρθει και να σπρώξει την ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ και να την βοηθήσει στη συνέχεια να διεκδικήσει θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα