Έχει μιλήσει με Μπαρτσελόνα ο Φαν Πέρσι!

Ολλανδικό δημοσίευμα κάνει λόγο για επαφές του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τη Μπαρτσελόνα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου! Εναλλακτική για τους «μπλαουγκράνα» ο Νολίτο.



Στη Φενέρμπαχτσε, δεν έχει «κολλήσει». Τα προβλήματα με τον Βίτορ Περέιρα, το... ξενέρωμά του που γίνεται εμφανές στο γήπεδο και το γεγονός πως δεν έχει προκαλέσει τον αντίκτυπο που θα ήθελε και ο ίδιος πέρα από τους Τούρκους, έχουν κάνει κακούς αυτούς τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στη γειτονική μας χώρα.

Ένα... ιδανικότατο,

αν μη τι άλλο, σενάριο για το μέλλον του, δημοσιεύει το ολλανδικό Μέσο «Algemeen Dagblad», αφού αναφέρει ότι ο «ιπτάμενος Ολλανδός» έχει έρθει σε επαφή με τη Μπαρτσελόνα μέσω του εκπροσώπου του, έχει ενημερωθεί αναλυτικά για τις σκέψεις των ανθρώπων του καταλανικού συλλόγου, αλλά έχει και επίγνωση πως δεν είναι ο μοναδικός στόχος των «μπλαουγκράνα».

Ο Νολίτο της Θέλτα παραμένει στο «στόχαστρο» της ομάδας της Καταλονίας, όμως όλα θα εξαρτηθούν μέσα στο δίμηνο και μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου...

Keywords
Τυχαία Θέματα