«Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και είναι στην ατζέντα του Απόλλωνα ο Βούρος»

Ο Πραξιτέλης Βούρος εμφανίστηκε προ ημερών στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Για τον 27χρονο στόπερ κυκλοφορεί θετικό report στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» και μένει να φανεί κατά πόσον αυτό μπορεί να οδηγήσει τους «πράσινους» στο επόμενο βήμα και στο «παρασύνθημα» για την καλοκαιρινή μετακόμισή του στο Κορωπί.

Μία σημαντική παράμετρος της υπόθεσης (σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή) έχει να κάνει με τη μη ενεργοποίηση

από πλευράς ΟΦΗ της οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο με την κρητική ομάδα, βάσει του 60% των συμμετοχών που έπρεπε να πιάσει και συμπλήρωσε (33 ματς) τη φετινή σεζόν.

Κάτι που εφόσον πράγματι ισχύει επί της ουσίας σημαίνει πως ο Βούρος είναι ελεύθερος, την ώρα πάντως που στο Ηράκλειο παραμένουν σε συζητήσεις μαζί του για την υπογραφή νέου συμβολαίου και την παραμονή του στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του SDNA, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η ομάδα των «δικών μας» Χάρη Μαυρία, Χρήστου Αλμπάνη και Τάσου Αυλωνίτη στέφθηκε πρωταθλήτρια Κύπρου κι ο Βούρος είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στην καλοκαιρινή μεταγραφική ατζέντα της.

Να θυμίσουμε πως ο Βούρος αγωνίστηκε με επιτυχία για τρία χρόνια (2017-20) στον ΑΠΟΕΛ κι έχει «χτίσει» καλό όνομα στο νησί της Αφροδίτης, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό κατά πόσον σε αυτό το τάιμινγκ της καριέρας του αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική επιστροφής στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα