Έχει και άλλο "επεισοδιακό" διαζύγιο o Πέτεφ

Η λύση της συνεργασίας Ομόνοιας-Πέτεφ είναι πλέον αναπόφευκτο και ο Βούλγαρος τεχνικός θα προσθέσει στο βιογραφικό το άλλο ένα επεισοδιακό διαζύγιο.

Τον Ιούλιο του 2015 ο Βούλγαρος τεχνικός απολύθηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ παραμονές της έναρξης της σεζόν και αντέδρασε έντονα. Ιδού οι δηλώσεις του, που έγιναν σε Κροατικά Μέσα και αναδημοσιεύτηκαν στη Βουλγαρία:

«Ότι συνέβη αυτή την εβδομάδα δεν ήταν σωστό. Τίποτα! Αν ήθελαν να με απολύσουν ας το έκαναν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ή όταν αρχίσαμε

τη προετοιμασία. Είναι απόλυτη καταστροφή, αδιανόητο. Όταν ηττηθήκαμε στον τελικό κυπέλλου Κροατίας, είχα κάποιες προτάσεις από άλλους συλλόγους και υπολογίζω ότι με πλησίασαν γιατί υπολόγιζαν ότι δεν θα συνέχισα στη Ντιναμό. Ένας κανονικός, ένας μεγάλος σύλλογος δεν λειτουργεί έτσι. Σκεφτείτε έμαθα για την απόλυση μου το απόγευμα, μετά που το έγραψαν όλα τα ΜΜΕ. Την ίδια μέρα έκανα κανονικά προπόνηση, όλα ήταν ομαλά και ξαφνικά μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι πλέον δεν είναι προπονητής της ομάδας. Και το θεωρούσαν φυσιολογικό!. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα τι συνέβη, όλα φυσιολογικά μέχρι το τηλεφώνημα, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει σχετικά με μένα, ότι θέλουν να με απολύσουν. Ήταν πραγματικό σοκ, δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα», είπε ο Πέτεφ.

Φυσικά τα ΜΜΕ της Κροατίας ζήτησαν και την άποψη του συλλόγου με τον Πρόεδρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Μίρκο Μπάρισιτς να τοποθετείται: «Και πριν είχα πει ότι ο Ιβάιλο είναι καλό παιδί, αλλά δεν κατάφερε να φτιάξει καλή ομάδα. Στη διάρκεια της προετοιμασίας είδαμε ότι τα πράγματα δεν ήταν εντάξει. Έπρεπε να αντιδράσουμε πριν φτάσουμε σε σημείο που η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη».

Πολλά από τα πιο πάνω ακούγονται φυσιολογικά σε σχέση με τα όσα ειπώθηκαν σήμερα για την Ομόνοια, αλλά είναι αρκετά αιχμηρός ο Βούλγαρος τεχνικός και κάθετος ο σύλλογος της Κροατίας.

Όμως… Στο ρεπορτάζ που ακολούθησε τις δηλώσεις του Μπάρισιτς, αναφέρεται πως ο άλλος λόγος που ο σύλλογος απέλυσε τον Πέτεφ είναι το γεγονός ότι ο Βούλγαρος τεχνικός έχασε εντελώς την κατάσταση στα αποδυτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα