Έχασε την ευκαιρία να πιάσει ξανά κορυφή η Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια στο Σαν Σεμπαστιάν και έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή της La Liga.

Η Χετάφε έκανε πάρτι απέναντι στην Κάντιθ και πήρε ένα εύκολο τρίποντο με 4-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 7' ο Ματίας Ολιβέιρα, ενώ στη συμπλήρωση μιας ωρας αγώνα, ο Κουένκα έκανε το 2-0. Η Κάντιθ προσπάθησε να απαντήσει όμως ο Σόρια κράτησε το μηδέν. Έτσι η Χετάφε σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Ουνάλ

στο 81' και τελείωσε το ματς. 

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζάιμε Μάτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα τελείώνοντας το ματς απέναντι στην Έλτσε σε ένα μόλις ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Χουάνμι, ενώ στο 24' ο Γουίλιαν Ζοσέ πέτυχε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ναμπίλ Φεκίρ στο 27' και έστειλε την ομάδα του στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

H Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχθηκε τη Βαλένθια στο Σαν Σεμπαστιάν και είχε ως στόχο τη νίκη με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αλγκουαθίλ είχε την υπεροχή στον αγώνα όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ αν και είχε τις ευκαιρίες. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 76' μετά την αποβολή του Ελουστόντο με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το σκορ δεν άλλαξε και έτσι η Σοσιεδάδ έμεινε στη δεύτερη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα