Εμπλοκή με Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ, μπαίνει σφήνα ο Μπλαν;

Όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Ζοζέ Μουρίνιο, τόσο συνεχίζονται τα σενάρια που τον θέλουν μακριά από το «Ολντ Τράφορντ».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ίσως υπάρχει εμπλοκή στη συμφωνία του Πορτογάλου τεχνικού με τους «κόκκινους διαβόλους» ο λόγος είναι ο Ράιαν Γκιγκς. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να διατηρήσει στο τεχνικό επιτελείο τον θρύλο της ομάδας, το οποίο μελλοντικά προορίζει για νέο... σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Πιστεύουν πολύ στις προπονητικές ικανότητές

του και εκτιμούν ότι μετά την θητεία του δίπλα στον Λουίς φαν Χάαλ, αλλά και στον επόμενο τεχνικό της ομάδας θα μπορέσει πια να αναλάβει μόνος του.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Μουρίνιο θέλει να έχει στον πάγκο τους δικούς του συνεργάτες και μάλλον δεν συναινεί στη συνεργασία του με τον Γκιγκς. Ίσως αυτό να... κολλήσει τη συμφωνία, ενώ σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, εξετάζεται και η περίπτωση του Λοράν Μπλαν. Μετά την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Γάλλος τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν, παρά τις φήμες για το αντίθετο. Ο Μπλαν υπήρξε συμπαίκτης με τον Γκιγκς στη Γιουνάιτεντ και δεν θα είχε πρόβλημα να δουλέψει μαζί του.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά να δούμε... τράμπα της τελευταίας στιγμές με τον Μπλαν να καταλήγει στη Γιουνάιτεντ και τον Μουρίνιο να ετοιμάζει βαλίτσες για Παρίσι!

Keywords
Τυχαία Θέματα