Εμπαμπέ:"Θέλω να κερδίσω το Champions League πρώτα"

Ο Κίλιαν Εμπαμπέ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου αυτή την στιγμή, με πολλά περιθώρια εξέλιξης.Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε ποιο τίτλο θα προτιμούσε ανάμεσα στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Χρυσή Μπάλα, διάλεξε ξεκάθαρα το πρώτο καθώς, όπως τόνισε, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πιο σημαντικό.

"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσεις το Champions League , γιατί μπορεί να κερδίσεις την Χρυσή Μπάλα και να μην μείνεις

στην ιστορία. Παίζεις με 10 συμπαίκτες, όχι μόνος. Αν ήταν τένις, θα απαντούσα την Χρυσή Μπάλα, γιατί παίζεις μόνος. Δεν μπορείς να κερδίσεις την Χρυσή Μπάλα, χωρίς το Champions League. Είναι τόσο σημαντικό στα μάτια του κόσμου. Θέλω να κερδίσω το Champions League πρώτα», δήλωσε ο Μπαπέ.

Επιπλέον, απάντησε και σε ερώτηση αναφορικά με τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, βάζοντας μέσα στη λίστα του και τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

«Θα έλεγα ο Πελέ, αλλά έπαιξε την δεκαετία του 50. Τώρα, θα έλεγα Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Ντιέγκο Μαραντόνα και Ζινεντίν Ζιντάν», ενώ συμπλήρωσε «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι, ο Ζιντάν και ο Ροναλντίνιο είναι από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία και κανείς δεν θα τους ξεχάσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα