Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά - Μπήκε ξανά στο νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο ξανά ο αγαπημένος τραγουδιστής. 

Ο Βασίλης Καρράς βιώνει δύσκολες ώρες αφού η υγεία παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες μέρες.

Όπως αναφέρουν ελλαδικά Μέσα, στο πλευρό του βρίσκονται η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη. 

Η Καίτη Γαρμπή μιλώντας στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Βασίλη Καρρά: «Μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε. Ανησυχούμε πολύ.

Ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Καρράς: «Δίνει γενναία μάχη» λέει ο αδερφός του

Δηλώσεις για τον αγαπημένο τραγουδιστή έκανε και ο φίλος του, επίσης τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς. «Μίλησα με τον Βασίλη Καρρά την περασμένη εβδομάδα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θα αντέξω να τον δω. Μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά, να γίνει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω κοντά μας. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούσε να μου πει κάτι άλλο», σημείωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Χάρηκε που τον πήρα, γιατί είχαμε να μιλήσουμε καιρό. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί σέβομαι αυτόν τον Γολγοθά που τραβάει. Με τον Βασίλη έχουμε περάσει πάρα πολλά, μαζί σκαρφαλώναμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Βέβαια, εκείνος γνώρισε πολύ μεγαλύτερη δόξα από μένα και καλά έκανε, χαίρομαι για αυτόν. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλούσαμε με τα μάτια καρφωμένα πάνω μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα