Δύσκολα συνεχίζει στην Παρί ο Ράμος

Το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν, με την AS να αναφέρει πως η οριστική απόφαση του συλλόγου θα ληφθεί στο τέλος της σεζόν.

Ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι τον περασμένο Ιούλιο η μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν θα εξελισσόταν σε ένα μεγάλο "φιάσκο". Οι συνεχείς τραυματισμοί του Ισπανού τού επέτρεψαν να αγωνιστεί μόλις σε πέντε παιχνίδια με τη

φανέλα των Παριζιάνων.

Το μέλλον του στον σύλλογο του Παρισιού παραμένει ανοιχτό, ενώ από τη στιγμή μάλιστα που ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, αναγνώρισε έμμεσα πως η μεταγραφή αυτή ήταν λάθος, φούντωσαν οι φήμες περί πιθανής αποχώρησής του από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η AS, επικαλούμενη τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το σενάριο να λύσει η Παρί τον ερχόμενο Ιούνιο το συμβόλαιό της με τον 35χρονο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ωστόσο, ο σύλλογος συνεχίζει να τον στηρίζει και προτιμά να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν και τότε να καταλήξει στην απόφαση σχετικά με το μέλλον του παίκτη.

Θυμίζουμε επίσης, πως τα διεθνή ΜΜΕ θέλουν τη LA Galaxy να προσέγγισε τον Ράμος ενόψει καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δύσκολα, Παρί, Ράμος,dyskola, pari, ramos