Δυσαρέσκεια ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής για απόφαση στη Λεμεσό

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια, των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής, μετά και την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, όπως κλείνουν τα κέντρα αναψυχής στη Λεμεσό στις 22:30 το βράδυ, ως μέτρο περιορισμού της πανδημίας.

Μιλώντας στο SigmaLive, o Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης, είπε πως από χθες που υπήρχαν οι ψίθυροι για την πιθανότητα

αυτού του μέτρου δείξαμε την δυσαρέσκειά μας.

Διαβάστε επίσης: Μίνι lockdown Λ/σου: 22.30 ρολά για εστίαση - Σύσταση 23.30 τέλος κυκλοφορίας

«Διαφωνήσαμε από την αρχή της πανδημίας για ένα τέτοιο μέτρο και είχαμε μεταφέρει στο Υπουργείο ότι αυτό που πρέπει να ανησυχεί δεν είναι η κατηγορία των μαγαζιών αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργού και θα έπρεπε να λειτουργούν όλα ανεξαιρέτως. Εκτός από μόνο δύο υποστατικά σε συγκεκριμένες περιοχές από την  έναρξη της πανδημίας δεν έχει ακουστεί κανένα άλλο πρόβλημα», εξήγησε.

Ο κος Λεβέντης είπε πως, «μέσα σε μία νύχτα έχει αποφασιστεί στην ουσία να κλείσει η βιομηχανία των κέντρων στη Λεμεσό.Αυτά τα μαγαζιά τα εξαναγκάζουν να κλείσουν. Πιθανόν να ήταν καλύτερα παρά αυτό το ημίμετρο να έκλειναν με αποζημίωση για μια βδομάδα όλα τα μαγαζιά. Υπάρχουν μαγαζιά που δεν έχουν κύκλο εργασιών όλες τις ώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα