Δύο τέως Υπ.Yγείας υποδέχονται το ΓεΣΥ-«Καλωσόρισες Ψυχή μου»

Και επίσημα μπήκε στη ζωή των Κυπρίων πολιτών σήμερα Σάββατο 1η Ιουνίου το ΓεΣΥ, Παρά τους σκοπέλους που συνάντησε.

Πολιτικοί αλλά και απλοί πολίτες, καλωσορίζουν το Γενικό Σύστημα Υγείας, με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις και αυτές δύο τέως Υπουργών Υγείας, του Γιώργου Παμπορίδη και του Σταύρου Μαλά.

Οι δύο, καλωσορίζουν το ΓεΣΥ το οποίο είχε απασχολήσει έντονα και τη δική τους θητεία.

Σε ανάρτησή του στο twitter

ο Γιώργος Παμπορίδης γράφει: «Καλωσόρισες Ψυχή μου! Καλό ΓεΣΥ Συνάνθρωποι!!!», ενώ απευθυνόμενος στον νυν Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Πετρίδη σημειώνει, «Αγαπημένε μου φίλε, κ. Υπουργέ @K_Ioannou συγχαρητήρια για το #ΓεΣΥ! Το πίστεψες, το αγκάλιασες, το προστάτευσες και το έφερες σήμερα σε αυτούς που το έχουν τόση ανάγκη: τους πολίτες. Μπράβο σου για την σκληρή δουλειά την αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο. Ευχαριστώ!».

Καλωσόρισες Ψυχή μου!
Καλό ΓεΣΥ Συνάνθρωποι!!! pic.twitter.com/cJpuf7nnfR

— George Pamboridis (@GPamboridis) May 31, 2019

Αγαπημένε μου φίλε, κ. Υπουργέ @K_Ioannou συγχαρητήρια για το #ΓεΣΥ! Το πίστεψες, το αγκάλιασες, το προστάτευσες και το έφερες σήμερα σε αυτούς που το έχουν τόση ανάγκη: τους πολίτες. Μπράβο σου για την σκληρή δουλειά την αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο. Ευχαριστώ!

— George Pamboridis (@GPamboridis) June 1, 2019Σε άλλη ανάρτηση του γράφει πως «πραγματικός Αφέντης του κάθε τόπου είναι ο Λαός όταν είναι κυρίαρχος. Το «σύστημα» αναλώνεται και συνήθως καταφέρνει να τον κοιμίζει υφαρπάζοντας την κυριαρχία του. Όταν όμως ο Λαός μιλήσει ΚΑΝΕΝΑΣ και τίποτε δεν μπορεί να τον σταματήσει! Όποιος το επιχειρήσει τρώει τα μούτρα του».

Σε δική του ανάρτηση ο Σταύρος Μαλάς αναφέρει, «το ΓΕΣΥ έβαλε μπρος. Προβλήματα θα υπάρχουν πολλά. Μόνο θέληση και όραμα χρειάζεται και λύσεις υπάρχουν. Αν το δημόσιο, όπως σε όλες τις χώρες της ΕΕ, δεν αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά του συστήματος, σε λίγα χρόνια θα έχουμε πισωγύρισμα. Όλοι πρέπει να το στηρίξουμε».

Το ΓΕΣΥ έβαλε μπρος. Προβλήματα θα υπάρχουν πολλά. Μόνο θέληση και όραμα χρειάζεται και λύσεις υπάρχουν. Αν το δημόσιο, όπως σε όλες τις χώρες της ΕΕ, δεν αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά του συστήματος, σε λίγα χρόνια θα έχουμε πισωγύρισμα. Όλοι πρέπει να το στηρίξουμε.

— Stavros Malas (@StavrosMalasCY) June 1, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα