Δύο συλλήψεις για υπόθεση χρήσης πυρσών στον αγώνα Πάφου - Άρη Λεμεσού

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στην σύλληψη δυο ανδρών ηλικίας 35 και 22 ετών οι οποίοι καταζητούνταν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Πάφος FC και Άρης Λεμεσού, στις 25 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, στην Πάφο.

Οι δύο συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα σήμερα το πρωί, με την Αστυνομία να προχωρεί άμεσα σε καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία

υπέβαλε αίτημα για έκδοση δικαστικών διαταγμάτων αποκλεισμού του 35χρονου και του 22χρονου από τους αθλητικούς χώρους.  Το Δικαστήριο όρισε την επόμενη ημερομηνία ακρόασης στις 15 Μαρτίου, όταν και αναμένεται να εκδώσει και την απόφαση του σε σχέση με το αίτημα αυτό.

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους που έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για να διασφαλιστεί η παρουσία τους στην επόμενη δικάσιμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, κατά την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, φίλαθλοι της Πάφος FC έκαναν χρήση πυρσών.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Πάφου, οι 35χρονος και 22χρονος αναγνωρίστηκαν και φέρονται να είναι δύο από τα πρόσωπα που άναψαν πυρσούς. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροτεχνημάτων.

Διαβάστε επίσης: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για εμπρησμό οχήματος στη Λευκωσία

Keywords
Τυχαία Θέματα