Δύο αγωνιστικές σε Γκριεζμάν για τα... «γαλλικά»!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Εβέρ Μπανέγα της Σεβίλλης, τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές για την συμπεριφορά τους προς τον διαιτητή, στην πρεμιέρα της La Liga. Ο Σέρχιο Ράμος την... έβγαλε καθαρή με μία.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντουάν Γκριεζμάν και ο μέσος της Σεβίλλη, Εβέρ Μπανέγα, τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές για βωμολοχία προς τον διαιτητή στους αγώνες των ομάδων τους, για τη La Liga

το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, τιμωρήθηκε με μία μόνο αγωνιστική μετά την αναμέτρηση της «βασίλισσας» ενάντια στην Λα Κορούνια στην οποία και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα χάσει το ματς των «μερένχες» με την Βαλένθια.

Ο «Γκριζού» αποκάλεσε τον διαιτητή της αναμέτρησης των «ροχιμπλάνκος» με την Χιρόνα «μ@#$κι» με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ενώ παρόμοια... λογάκια ξεστόμισε και ο Μπανέγα προς τον ρέφερι.

Η πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας αποφάσισε ότι και οι δύο (Γκριεζμάν, Μπανέγα) βωμολόχησαν μεν αλλά δεν προσέβαλαν τον διαιτητή και έτσι δεν τους επιβλήθηκαν μεγαλύτερες ποινές.

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς , ο Κροάτης άσος της Λας Πάλμας, επίσης έλαβε ποινή μιας αγωνιστικής, που θα εκτίσει στο ματς της ομάδας του ενάντια στη Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα