Δρόμοι «ποτάμια» στη Λεμεσό- Πλημμύρισε η περιοχή του Κάστρου (vid)

Σοβαρά προβλήματα προκαλούν οι καταρρακτώδεις βροχές που συνεχίζουν να πέφτουν στη Λεμεσό. Δρόμοι και κεντρικές αρτηρίες μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Αρκετοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους και χρειάστηκαν τη βοήθεια των μελών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πλατεία του Κάστρου έχει μετατραπεί ακόμη μια φορά σε «Βενετία» προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στους μαγαζάτορες της περιοχής.

Το βίντεο είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε: 

Από τις καταρρακτώδεις βροχές προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα στο

κέντρο της πόλης και ειδικά στις περιοχές της Τζιαμούδας, του Κάστρου και σε διάφορα σημεία του παραλιακού. Σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται και στην οδό Ελλάδος.

Όπως θα δείτε στο βίντεο από τη σελίδα kitasweather, η περιοχή του Κάστρου στη Λεμεσό έχει πλημμυρίσει.

Την ίδια ώρα αντίξοες καιρικές συνθήκες επικρατούν στην Επαρχία Πάφου από αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των καταρρακτωδών βροχών που σημειώνονται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, ιδιαίτερα στο ύψος της περιοχής Πέτρα του Ρωμιού, ο δρόμος έχει καταστεί επικίνδυνα ολισθηρός, λόγω συσσώρευσης και ροής νερού στο οδόστρωμα.

Η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς των οχημάτων  που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα, καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Δείτε τη φωτογραφία από τη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δρόμοι, Λεμεσό#45 Πλημμύρισε, Κάστρου,dromoi, lemeso#45 plimmyrise, kastrou