Δόξα: Στο «Τσίρειο» για το διπλό

Στη Λεμεσό για να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα θα μεταβεί σήμερα η Δόξα. Η προσφυγική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο «Τσίρειο» την ΑΕΛ και, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, στοχεύει να επιστρέψει στη Λευκωσία με το τρίποντο.


Ο Λούκας Χατζηλούκας, ο οποίος θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας (απουσίαζε λόγω ασθένειας κόντρα στον Απόλλωνα), προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ποδοσφαιριστές του και ευελπιστεί ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.
Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει επίσης ότι η

σημερινή έξοδος θα είναι η δυσκολότερη και ταυτόχρονα η σημαντικότερη για τη Δόξα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Με νίκη η προσφυγική ομάδα θα αποσπαστεί για τα καλά από τις περιπέτειες και, παράλληλα, θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για να προλάβει το τρένο της εξάδας. Βέβαια, αυτό που απασχολεί τον κ. Χατζηλούκα είναι το πρώτο, αφού ο στόχος της εξάδας είναι αρκετά δύσκολος και δεν εξαρτάται μόνο από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του.
Η Δόξα θα ταξιδέψει στη Λεμεσό χωρίς τον τιμωρημένο Καλό. Επιστρέφει ο Άμπελ Περέιρα και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα