Δόξα - Καρμιώτισσα 3-2: Έκαναν την ανατροπή οι γηπεδούχοι!

Αν και βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ, η μαχητική Δόξα κατάφερε να το γυρίσει και να επικρατήσει με 3-2 απέναντι στην Καρμιώτισσα, στο "Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης" για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Οι φιλοξενούμενοι προγήθηκαν με Ντούρις με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 23ο λεπτό, αλλά στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Σακκά ήταν πιο αποφασισμένη, ήθελε περισσότερο τη νίκη και τη πήρε.

Στο 55ο λεπτό, η Δόξα απάντησε με τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Τρούγιτς με ωραίο γυριστό σουτ εντός περιοχής, νίκησε τον

τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας για το 1-1. Στο 75ο λεπτό, ήρθε άλλο ένα γκολ για την Δόξα και παράλληλα η ανατροπή. Ο Τρούγιτς από αριστερά βρήκε με γύρισμα στην περιοχή τον Ασάντε, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1. Η Δόξα δεν έμεινε εδώ και στο 86ο λεπτό πέτυχε  τρίτο γκολ. Ο Κοβάσεβιτς με εξαιρετικό δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνόμπλοχ για το 3-1. 

Στο 90+1 η Καρμιώτισσα μείωσε στο σκορ. Ο Καλτσάς από πολύ κοντά, έκανε το πλασέ και νίκησε τον Σισκόφσκι για το 3-2, που ήταν όμως το τελικό αποτέλεσμα. 

Δόξα (Κ. Σακκάς) Σισκόφσκι, Ντιας (Ιλιτς 83'), Κέρλα, Τιτζανί (Ασαμόα 46'), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι (Ογιάλα 90), Ασάντε (Μέσκα 90'), Τρούγιτς (Ερέρα 83')

Στον πάγκο: Kωνσταντίνου, Αντενόν, Ιλιτς, Ασαμόα, Ογιάλα, Αμπντουλάχι, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα, Νάγκαρ, Μέσκα

Καρμιώτισσα (Α. Κερζακόφ) Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια, Γκραντινάρου, Μίκο, Οικονομίδης (Μπεν Σαλάμ 68'), Ντούρις, Γκράβενμπερχ (Γιουσούφ 68΄), Λουκίλι, Νεοφύτου

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Χούμποτσαν, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Αγγελή, Μπεν Σαλάμ, Γιουσούφ

Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής Διαιτησίας:  Νικολάου Γιώργος

Keywords
Τυχαία Θέματα