«Δόθηκαν εντολές για εξεύρεση δυο ποδοσφαιριστών» (ηχητικό)

Ο ΑΠΟΕΛ με την ολοκλήρωση ενός δύσκολου προγράμματος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ τερμάτισε και στην πρώτη θέση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός από το αγωνιστικό, στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει και το μεταγραφικό. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος ανάφερε ότι ο Λορένθο ενημερώθηκε για εξεύρεση δυο ποδοσφαιριστών εν όψει Ιανουαρίου.


Οι πιο σημαντικές

του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
«Κάνοντας μια εκτίμηση είμαστε ικανοποιημένοι το τι πετυχαμε στην Ευρώπη και το ότι βρισκόμαστε στην κορυφή. Θα θέλαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς, όμως μόνο ικανοποιημένοι μπορεί να είμαστε. Ο γενικός απολογισμός είναι θετικός».

«Το πρώτο ημίχρονο είχε ψηλό αγωνιστικό ρυθμό με τον ΑΠΟΕΛ να είναι καλύτερη ομάδα, με 10 τελικές προσπάθειες. Μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2 ή 3 γκολ. Τελιώσαμε με 1-0 και η Ανόρθωση πίστεψε και έδειξε ότι είχε τις δυνατότητες να μπει στον αγώνα. Δείξαμε κάποια σημεία κούρασης. Το γκολ του Αστιθ έγειρε την πλάστιγγα για τον ΑΠΟΕΛ»

«Δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω για το τι έχει ειδοποιηθεί και τι όχι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Με την πρόσληψη του Λορένθο του δόθηκαν συγκεκριμένα εντολές για να εξεύρει δυο ποδοσφαιριστές εκεί που έχει αποφασιστεί από Κρίστιανσεν και Σάμπουριτς. Είναι σύντομα που θα έχουμε τις εξελίξεις»

«Έχουμε κληρωθεί με μια από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσαν να μας τύχουν. Έχουμε αναμετρηθεί με πολλές Ισπανικές ομάδες και μάλιστα πήγαμε πολύ καλά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τις δικές του πιθανότητες και θα πάει εκεί να τις διεκδικήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα