Δώνης: «Είμαι πολύ πιο απαιτητικός από την πρώτη μου θητεία»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πρόκριση εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης μετά την επιβλητική νίκη επί της Βιτορούλ ο οποίος μίλησε για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ, την ενίσχυση αλλά και την επιστροφή του στους γαλαζοκιτρινους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πώς είδε την πρόκριση: «Οι προπονητές έχουν να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά. Χρειάζονται πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση. Είναι δύσκολο να έχεις μια σωστή μετάβαση από την προηγούμενη φιλοσοφία στη νέα.

Αυτό φάνηκε στο 2ο ημίχρονο παρόλο που φανήκαμε τυχεροί και δεν δεχθήκαμε το γκολ καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Τα στατιστικά μάλιστα μιλούν από μόνα τους για την εικόνα μας στο γήπεδο. Τα βρήκαμε λίγο σκούρα στο ξεκίνημα αφού η Βιτορούλ είναι φύσης επιθετική ομάδα. Η καλή μας απόδοση, η εμπειρία μας αλλά και η αποιρία της άλλης ομάδας ήταν τα στοιχεία που μας χάρισαν την πρόκριση».

Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ: «Κάναμε ωραία πράγματα στο 2ο ημίχρονο, είχαμε διάρκεια και ισορροπία στο μυαλό μας. Φάνηκε και στο γκολ που πετύχαμε με τον Ντε Καμάργκο που ήταν όμορφο γκολ».

Για την φιλοσοφία του τόνισε: «Είμαι πολύ πιο απαιτητικός πλέον σε σχέση από την προηγούμενη θητεία μου στον ΑΠΟΕΛ. Θέλω η ομάδα να παίζει από πίσω και θα προσπαθήσω να τα καταφέρουμε. Κάναμε πολύ δουλειά όλοι από τον πρόεδρο, παίκτες, τους συνεργάτες μου για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για την ενίσχυση ανέφερε: «Θα δούμε ανάλογα με τις περιπτώσεις που θα έχουμε μπροστά μας. Δεν θα πάρουμε παίκτη που δεν είναι έτοιμος. Παρ’ όλα αυτά μπορούν να γίνουν και εσωτερικές μεταγραφές με παίκτες που μέχρι τώρα δεν απόδωσαν καλά».

Για τον Ντε Βινσέντι είπε: «Ο Ντε Βινσέντι είναι ναι πολύ καλός παίκτης».

Για την επιστροφή του στον ΑΠΟΕΛ απάντησε: «Κίνητρο για μένα ότι θα πάω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, και ότι θα μπορώ να ζήσω ξανά μεγάλα παιχνίδια όπως τα Ευρωπαϊκά. Παρόλο που συζητήσουμε με άλλη ομάδα, η παρέμβαση των διοικούντων του ΑΠΟΕΛ ήταν τέτοια που με έκανε να πω το ναι και να επιστρέψω. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που με αγαπάνε, με στηρίζουν και ήταν επιπλέον ώθηση για μένα να πω το ναι και να επιστρέψω».

Keywords
Τυχαία Θέματα