Δώνης: "Η χώρα μου δεν κινδυνεύει από τον Κάτσε"

Για το ναυάγιο με Κάτσε αλλά και για το σημαντικό διπλό στη Λεμεσό με τον ΑΠΟΕΛ να επιστρέφει στην κορυφή, μίλησε ο Γιώργος Δώνης στη δημοσιογραφική του διάσκεψη μετά το τέλος του ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

"Στο ποδόσφαιρο το κάθε παιχνίδι είναι μία καινούργια ιστορία. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς μετά τη μεγάλη ήττα. Το πρώτο μέρος ήταν πολύ ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα απαράδεχτο γκολ, ήταν

γελοίο, ένα από αυτά που δεχόμαστε συχνά και αυτό ίσως να οφείλεται και στις πολλές ανακατατάξεις στην άμυνα από το καλοκαίρι. Ήταν σημαντική η ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου η αντίδραση μας. Ακόμη και μετά που μείναμε με 10 παίκτες είχαμε ευκαιρίες για να τελειώσουμε με 1-3. Σταθήκαμε τυχεροί στο δοκάρι του Απόλλωνα".

Για τις μεταγραφές: "Έχω άποψη για τα πάντα, δεν φοβάμαι ποτέ. Ο Κάτσε και ο Οφόρι ήταν πρώτοι στις επιλογές μου για τη μεταγραφική περίοδο, χάσαμε ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Εγώ είμαι Έλληνας και αγαπάω την πατρίδα μου, ο πατριωτισμός είναι σημαντικό κομμάτι και για την Ελλάδα και για την Κύπρο. Η χώρα μου δεν κινδυνεύει από τον Κάτσε, αλλά από τους ίδιους τους Έλληνες. Για την καταστροφή της, ευθύνονται οι Έλληνες που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, ήμασταν άδικοι απέναντι του. Το πιο πιθανό σενάριο να επαννεγράψουμε τον Βάτερμαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα