Δ/ντης ουρούσε μπροστά από μαθητές που του μάζευαν αγρέλια!

Απίστευτο κι όμως πραγματικό είναι το γεγονός που θέλει Διευθυντή δημοτικού, να προβαίνει σε απρεπή συμπεριφορά μπροστά στα μάτια μαθητών του σχολείου του.

Το περιστατικό που φέρνει στο φως η εφημερίδα του Πολίτη, βασισμένο σε σχετική επιστολή του Συνδέσμου Γονέων του εν λόγω σχολείου την οποία και κατέχουν οι συνάδελφοι, περιγράφει ένα απίστευτο σκηνικό: Διευθυντής, αφού πρώτα έβγαλε τα παιδιά για καθαριότητα χώρου πλησίον του σχολείου, στην συνέχεια

οι μαθητές έγιναν μάρτυρες ενός τουλάχιστον προκλητικού γεγονότος, να βλέπουν δηλαδή τον διευθυντή τους να ουρεί στο εν λόγω χωράφι χωρίς καμιά απολύτως κάλυψη.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, οι 7 μαθητές της έκτης τάξης, που πήγαν για καθαριότητα με τον διευθυντή μάλλον δεν πήγαν για καθαριότητα ακριβώς, αλλά για να μαζέψουν αγρέλια, όπως δηλαδή τους είχε πει ο διευθυντής τους.

Το θέμα έλαβε διαστάσεις με τους γονείς να αποστέλλουν σχετική επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας, με την οποία ζητούν την απομάκρυνση του εν λόγω ανθρώπου και από το σχολείο αλλά και από την εκπαίδευση.

Όταν δε οι γονείς ζήτησαν τον λόγο από τον διευθυντή το επόμενο πρωί του απίστευτου αυτού περιστατικού, αυτός αρχικά έδωσε δικαιολογίες ότι του πέφτουν τα ρούχα, κάτι το οποίο ο ίδιος λίγες ώρες μετά ανέρεσε, όταν επισκέφθηκε απροειδοποίητα μέλη του Συνδέσμου Γονέων για να τους εξηγήσει τελικά ότι έχει προβλήματα υγείας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ελέγξει. Σε παρόμοιες ενέργειες σύμφωνα με το δημοσίευμα, προβαίνει ο διευθυντής σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε στα μέλη του Συνδέσμου, και κατά την διάρκεια της βόλτας του με τον σκύλο του.

Μετά το περιστατικό, αναμένεται σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης δημοτικής εκπαίδευσης προς τον Υπουργό ο οποίος και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι η φωτογραφία είναι αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα