ΔΗΣΥ: Ξεκαθαρίζει σήμερα για Βίσση και για υπόλοιπες υποψηφιότητες

Υποβάλλονται αύριο, Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, οι υποψηφιότητες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις εκλογές ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σήμερα στις πέντε το απόγευμα θα συνέλθει το Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά σε ότι αφορά στην πόρευση του ΔΗΣΥ στις Ευρωεκλογές.

Κυρίαρχο θέμα σε ότι αφορά την επικαιρότητα από πλευράς

ΔΗΣΥ, είναι αν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του για τις Ευρωεκλογές, η γνωστή και δημοφιλής ερμηνεύτρια Άννα Βίσση.

Μέχρι στιγμής, στην Πινδάρου κρατούν ερμητικά κλειστά τα στόματα, με τον Πρόεδρο του Κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, να διαμηνύει από χθες με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν προτίθενται να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν φημολογία. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα στις 1700.

Υποψηφιότητες θα κατατίθενται αυτοπροσώπως στον Διευθυντή Διοίκησης του Κόμματος κ. Γιώργο Λυσανδρίδη, στην Αίθουσα Κερύνεια στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης, μεταξύ των ωρών 08:30πμ. και 1:00μμ.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος τα οποία είχαν εγγραφεί στο μητρώο μελών μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου θα ασκήσει το δικαίωμα του, βάση του καταστατικού, για συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο κατ’ επιλογήν υποψηφίου/ας, όπως έχει ενημερώσει επί τούτου το Πολιτικό Γραφείο κατά την προηγούμενη συνεδρία.

Το Πολιτικό Γραφείο θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 για την έγκριση των υποψηφιοτήτων, τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του Κόμματος και την υιοθέτηση πρότασης η οποία θα τεθεί προς επικύρωση από τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου στις 02 Μαρτίου 2019.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι πέραν των διαθέσιμων θέσεων, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 μεταξύ των ωρών 9πμ και 1μμ στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος. Δικαίωμα ψήφου, με βάση τις καταστατικές διατάξεις, έχουν όλα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα