ΔΗΣΥ: Ο Νίκος Χαραλάμπους υπήρξε ο αφηγητής των ονείρων όλων μας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΗΣΥ για τον θάνατο του Νίκου Χαραλάμπους.

Όπως αναφέρει, «ο Νίκος Χαραλάμπους υπήρξε ο αφηγητής των ονείρων όλων μας, όπως εκφράστηκαν μέσα από τη δική του ματιά πάνω στο θεατρικό και όχι μόνο σανίδι για δεκαετίες, και το έργο του αποτελεί παρακαταθήκη για τους νέους δημιουργούς». 

Διαβάστε ακόμη: Υφ.Πολιτισμού: Κενό στο θέατρο και την τέχνη από τον θάνατο του Ν. Χαραλάμπους

Αυτούσια

η ανακοίνωση: 

Με αισθήματα βαθιάς θλίψης και εμείς όπως και το σύνολο της κυπριακής κοινωνίας γίναμε σήμερα κοινωνοί της είδησης του αδόκητου θανάτου ενός από τους μεγάλους του κυπριακού θεάτρου, του Νίκου Χαραλάμπους.

Ο Νίκος Χαραλάμπους υπήρξε ο αφηγητής των ονείρων όλων μας, όπως εκφράστηκαν μέσα από τη δική του ματιά πάνω στο θεατρικό και όχι μόνο σανίδι για δεκαετίες, και το έργο του αποτελεί παρακαταθήκη για τους νέους δημιουργούς. Ένα έργο που δικαίως έτυχε τιμής και αναγνώρισης σε Κύπρο και Ελλάδα. Ταυτόχρονα η σεμνότητα, η χαμηλών τόνων προσωπικότητά του και η αφοσίωσή του στην πρόοδο του θεάτρου, του χάρισε μόνο φίλους και συνοδοιπόρους στη σπουδαία του πορεία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα