ΔΗΣΥ: Η αντίδραση της ηγεσίας για την υποψηφιότητα της Α. Βίσση

Την τακτική της μη επιβεβαίωσης αλλά και της μη διάψευσης, ακολούθησε η ηγεσία του ΔΗΣΥ, αναφορικά με είδηση που φέρει τη δημοφιλή τραγουδίστρια Άννα Βίσση, να έχει «κλειδώσει» στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαϊού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η γνωστή Κύπρια ερμηνεύτρια είπε το «ναι» και θα βρίσκεται τελικά στην εξάδα των υποψηφίων της Πινδάρου, ο πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, θέλησε να γράψει στο twıtter: «Εδώ και βδομάδες γράφονται διαφορά από διάφορους για το ψηφοδέλτιο του Συναγερμού.

Κρίναμε σκόπιμο να αποφεύγουμε είτε επιβεβαιώσεις είτε διαψεύσεις. Την ερχόμενη Παρασκευή πιθανώς να ξεκαθαρίσει εάν οι υποψηφιότητες δεν θα υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις».

Εδώ και βδομαδες γράφονται διαφορά από διάφορους για το ψηφοδέλτιο του Συναγερμού. Κριναμε σκόπιμο να αποφεύγουμε είτε επιβεβαιώσεις είτε διαψεύσεις. Την ερχόμενη Παρασκευή πιθανώς να ξεκαθαρίσει εάν οι υποψηφιότητες δεν θα υπερβαίνουν τις διαθέσιμες θέσεις.

— Averof Neofytou (@AverofCY) February 13, 2019

Παρόμοια ήταν και η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Δημήτρη Δημητρίου, όταν κλήθηκε από το Sıgmalıve, να σχολιάσει τη σχετική είδηση, με τον ίδιο, να συνιστά υπομονή μέχρι και την Παρασκευή (15/2).

Πάντως, η παρέμβαση Αβέρωφ μέσω twıtter, έγινε την ώρα που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπαιρναν «φωτιά» με ποικίλα σχόλια κυρίως χιουμοριστικού και σαρκαστικού περιεχομένου, γύρω από την υποψηφιότητα της Άννας Βίσση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παρασκευή, έχει οριστεί ως ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων, για τους ενδιαφερόμενους.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι ξεπεράσουν τον ενδεικνυόμενο αριθμό τότε θα ακολουθηθεί εκλογική διαδικασία εντός του πολιτικού γραφείου τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι στιγμής επίσημα την υποψηφιότητα τους έχουν εξαγγείλει οι Λευτέρης Χριστοφόρου (αναπληρωτής πρόεδρος και νυν ευρωβουλευτής) και Έλενα Σταύρου (βουλευτής Λεμεσού).

Υποψήφιος χωρίς να έχει εξαγγείλει ακόμη θα είναι και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Τορναρίτης.

Από εκεί και πέρα ο γνωστός δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς είπε το «ναι» στον Αβέρωφ Νεοφύτου, για να είναι αριστίνδην υποψήφιος, με τον πρώτο πλέον να ρίχνει το μπαλάκι στον δεύτερο για την τελική απόφαση.

Παράλληλα, τα τελευταία 24ωρα φιγουράρουν και τα ονόματα των Παναγιώτη Σεντόνα (Πρόεδρος Δ.Σ Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου) και Κωνσταντίνου Λετυμπτίωτη (Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου).

Ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ με την συμπερίληψη του ή των αριστίνδην υποψηφίων (δηλαδή μη κομματικών υποψηφίων, βλ. Φουρλά και Βίσση) θα ανακοινωθεί στις 2 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα