Διστακτικός για Ζενίτ ο Σάμαρης

Ο μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης φέρεται να είναι διστακτικός όσον αφορά την προοπτική μίας πιθανής μετακίνησής του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Οι «Αετοί» αξιώνουν 20 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως της παραχώρησης του Σάμαρη, ένα ποσό που αντιστοιχεί στο διπλάσιο των χρημάτων που έδωσε ο πορτογαλικός σύλλογος για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια.

Ακολούθησε

το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Σάμαρης φαίνεται διστακτικός όσον αφορά την πιθανότητα της μεταγραφής του στη Ζενίτ, με τον Έλληνα διεθνή να μην βλέπει πολύ ζεστά την προοπτική του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία.

Ο Σάμαρης δεν θα έλεγε «όχι» σε μία μεταγραφή, ωστόσο φαίνεται πως θα εξέταζε με καλύτερο μάτι μία πρόταση από ένα άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι αυτό της Ρωσίας.

Φυσικά, όπως εκτιμούν οι Πορτογάλοι, στη συγκεκριμένη υπόθεση τα πάντα μπορούν να αλλάξουν καθώς αν η Ζενίτ ανέβει και τα βρει με την Μπενφίκα, κάνοντας παράλληλα μία πολύ ικανοποιητική προσφορά και στον ίδιο τον παίκτη, δεν αποκλείεται να καταφέρει να τον πείσει να μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα