«Διπλό» και δεύτερη θέση

ΑΕΚ
Οι «κιτρινοπράσινοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς

Αύριο η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση. Η ομάδα της Λάρνακας με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση και θα φτάσει στους 76 βαθμούς, περισσότερους από κάθε άλλη φορά. Αυτό δείχνει μια βελτίωση, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για να της δώσει το ζητούμενο.

Της έλειψε πάρα πολύ η σταθερότητα και τ’ αποτελέσματα απέναντι στις μικρομεσαίες ομάδες και όχι μόνο. Όλα αυτά

θα πρέπει να τα μαζέψει, να τα διορθώσει και να επιστρέψει δριμύτερη στο νέο πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση να μην απογοητευτεί κανένας για να παραμείνει η ομάδα τους στα ψηλά της βαθμολογίας, αλλά και για ν’ ανέβει στην κορυφή.

«Να τελειώσουμε με καλά συναισθήματα»
Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει πολλούς λόγους για τους οποίους θέλει να τελειώσει τη σεζόν με μια νίκη και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το τόνισε αρκετές φορές.

«Έχουμε αρκετούς λόγους για να θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να τελειώσουμε με μία νίκη, με καλά συναισθήματα και επειδή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις είναι θετικό για την ομάδα μας να τερματίσει στη 2η θέση. Για πολλούς λόγους. Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αξίζει να τερματίσει τη σεζόν με καλά συναισθήματα.

Είναι ένα ντέρμπι, το τελευταίο έπειτα από αρκετά ανταγωνιστικά παιχνίδια στα πλέι-οφ, με καλά ματς και αποτελέσματα για την ομάδα μας. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να παίξουμε καλά και να κλείσουμε με μία νίκη.

»Ασφαλώς αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή του σε όλη τη σεζόν. Όσοι έρθουν στο γήπεδο το Σάββατο θα τους περιμένουμε και θα θέλαμε να τους αφιερώσουμε τη νίκη. Να απολαύσουμε μαζί το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και όλοι μαζί να τελειώσουμε με καλά συναισθήματα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί με αρκετές αξιώσεις ο Νέστορας Μυτίδης, αφού ο Φλοριάν και ο Τρισκόφσκι είναι τραυματίες. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός τόνισε και αυτός στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινοπράσινων» ότι θέλουν τη νίκη και τη δεύτερη θέση.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Εμείς πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, έτσι ώστε να κλείσει θετικά η σεζόν και να κλειδώσουμε τη 2η θέση. Πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα. Εμείς φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε τη 2η θέση, να τελειώσουμε όσο πιο καλά γίνεται τη σεζόν και να ξεκινήσουμε την επόμενη κάτω από καλές συνθήκες», δήλωσε με τη σειρά του ο Νέστορας Μυτίδης.

Με αλλαγές για το «διπλό»
Χωρίς τον τιμωρημένο Λαρένα και τους τραυματίες Τρισκόφσκι και Φλοριάν θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΕΚ αύριο για τη νίκη και, συνάμα, τη διατήρηση της δεύτερης θέσης. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά, όποιοι κι αν αγωνιστούν, το κίνητρο για νίκη υπάρχει και η ΑΕΚ θέλει να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Ο Μυτίδης θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Χαραλάμπους, Χαραλαμπίδης και Μαλόκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα