Διπλό φονικό: Στον απόηχο συγκλονιστικών αποκαλύψεων για 15χρονο

Στον απόηχο της συγκλονιστικής μαρτυρίας γειτόνισσας του αδικοχαμένου ζεύγους συνεχίζεται και σήμερα η εκδίκαση του διπλού φονικού. Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, η γειτόνισσα του ζεύγους εξιστόρισε τις τραγικές στιγμές που επακολούθησαν της φρίκης που εκτυλίχθηκε στο σπίτι του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου.

«Ήρθαν κλέφτες σπίτι μου, κυρία Α. Κρατούσαν δυο μασιέρκα τόσα, πρέπει να επεθάναν κυρία Α… είχε πολλά αίματα. Εμένα μου είπε ότι εν θα με σκότωνε, γιατί έχει και εκείνος ένα γιο. Με κλείδωσε στο υπόγειο…». Η γειτόνισσα του ζεύγους περιέγραψε

ότι, όταν ο 15χρονος πήγε στο σπίτι της για να της ζητήσει βοήθεια, ήταν μόνο με το εσώρουχό του, γιατί, όπως της είχε πει μετά, στο υπόγειο όπου ήταν κλειδωμένος ήταν ζέστη. Ο ανήλικος παρέμεινε εκεί και ντύθηκε με ρούχα του γιου της και παντόφλες δικές της, είπε μεταξύ άλλων η μάρτυρας.

Ενώπιον Κακουργιοδικείου σήμερα θα εμφανιστούν νέοι μάρτυρες από πλευράς Κατηγορούσας Αρχής, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται την ερχόμενη Δευτέρα και Παρασκευή.

Το SigmaLive θα καλύπτει και σήμερα λεπτό προς λεπτό τις κυριότερες αναφορές απ’ την δικαστική αίθουσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα