Διπλό φονικό: Ήταν σχεδιασμένο γι’ άλλη μέρα;

Αποκάλυψη τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των τεσσάρων (αρχικά) υπόπτων για το διπλό φονικό του Στροβόλου έγινε σήμερα ενώπιον Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Ενώπιον Κακουργιοδικείου κατέθεσε η μάρτυρας κατηγορίας Σ.Μ., η οποία ήταν μέλος της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λευκωσίας και παράλληλα ήταν αυτή που χειρίστηκε και ανέλυσε τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των Λοΐζου Τζιωνή, Μάριου Χατζηξενοφόντως, Λευτέρη Σολωμού και Σάρας Σιάμς (η οποία έχει μετατραπεί τώρα σε μάρτυρα κατηγορίας).

Τα δεδομένα παρουσιάστηκαν και ταυτίστηκαν ως προς το ποιος επικοινωνούσε με ποιον. Σύμφωνα με μερικά εκ των μηνυμάτων που παρουσιάστηκαν, το διπλό έγκλημα του Στροβόλου, ενδεχομένως να γινόταν άλλη μέρα και πιο συγκεκριμένα το βράδυ το 17ης προς 18η Απριλίου.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Σάρα Σιαμς κατά την προσαγωγή της στα γραφεία του ΤΑΕ είχε αναφέρει ότι ήθελε να τους πει όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ξανά ότι το βράδυ της 18ης, γύρω στις 21.30, βρίσκονταν και οι 4 στο σπίτι του Τζιωνή, στο δωμάτιο όπου οργάνωναν το έγκλημα. Ο Τζιωνης είπε ότι θα πήγαινε με τον Μάριο στη Ζαλογγου 7, με σκοπό να δέσουν τους ενοίκους και να κλέψουν. Ανέφερε ότι ίσως χρειαζόταν να τους σκοτώσει.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί με παρουσία νέων μαρτύρων κατηγορίας, καθώς και με την αντεξέταση της μάρτυρα Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα