Διπλό φονικό: Η ομολογία που ήρθε 18 μέρες μετά–«Κοροϊδεύαν την καταγωγή μου»

Τέλος μετά που λύγισε στην ομολογία του, έβαλε στο θρίλερ της εξαφάνισης δυο γυναικών με Ρωσική υπηκοότητα, ο Σύρος 32 ετών, βασικός από την αρχή ύποπτος της πρωτόγνωρης υπόθεσης. 

18 μέρες μετά την εξαφάνιση, της Αλφαρέσι Χαϊατ 43 ετών από τη Συρία και της Μαριας Καζιπακαντοβα, 33 ετών, από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν ο ύποπτος στις 2 τα ξημερώματα, έσπασε στην εξοντωτική ανάκριση και εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια, το ειδεχθές έγκλημα του.

«Στις 16 Νοεμβρίου διανυκτέρευσα με τις 2 γυναίκες στο εξοχικό στον Αμιάντο. Το επόμενο πρωί πήγα κυνήγι Όταν επέστρεψα άκουσα τις δυο γυναίκες

να μιλούν στη βεράντα. Κατάλαβα πως ήθελαν να μου γελάσουν και κοροϊδεύαν την καταγωγή μου. Θόλωσα, όπλισα το κυνηγετικό και τις πυροβόλησα πισώπλατα», είπε ο 32χρονος. 

Διαβάστε επίσης: Επανασυνελήφθη ο 32χρονος- Διπλό φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία

Σύμφωνα με την ομολογία του, ακολούθως μετέβη στη Λεμεσό, εξασφάλισε ειδικό μηχάνημα – κάγκο, που ανοίγει λάκκο και επέστρεψε στην εξοχική κατοικία με 2 άλλα πρόσωπα.

Όπως είπε ο φερόμενος δράστης, οι δύο τον βοήθησαν να ανοίξει λάκκο, και δεν ήξεραν για τις νεκρές γυναίκες. 

Ακολούθως τους μετέφερε πίσω στη Λεμεσό και επέστρεψε την ίδια μέρα πίσω στον σπίτι όπου έθαψε τις δύο σορούς στην αυλή, σε απόσταση δέκα μέτρα από την κατοικία.

«Ο ύποπτος έχει συνδράμει στην ανεύρεση των δύο σορών, με σχετική υπόδειξη του χώρου που έχει θάψει τις δύο κοπέλες και θέλω να τονίσω στο σημείο αυτό ότι τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που έχουν ληφθεί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τους ανακριτές», ανέφερε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

Με το χάραμα, αστυνομικοί του ΤΑΕ Λάρνακας και Λεμεσού μετέβησαν στην εξοχική κατοικία στον Αμίαντο, περιοχή Κάρδαμα.

Εκεί μεταφέρθηκε και ο ύποπτος ο οποίος υπέδειξε το χώρο που έθαψε τις γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Ανασύρθηκαν και οι δύο σοροί στον Κάτω Αμίαντο: «Ομολόγησε ότι τις πυροβόλησε»

Στην σκηνή μετέβη και η ηγεσία της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του σώματος καθώς επίσης και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. 

 Η επιχείρηση για να ανασυρθούν οι σοροί, ξεκίνησε λίγη ώρα αργότερα με την βοήθεια εκσκαφέα. 

Οι σοροί των 2 δύο γυναικών μετά από υπόδειξη του υπόπτου ανασύρθηκαν γύρω στις δέκα το πρωί.

Βρισκόντουσαν θαμμένες στην αυλή του σπιτιού σε βάθος, 2 μέτρων. 

Ο αρχηγός της αστυνομίας, κλήθηκε να σχολιάσει πως δεν βρέθηκαν οι σοροί τις προηγούμενες μέρες στις συνεχόμενες έρευνες που έγιναν στο σημείο. 

«Η αστυνομία είχε χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα τις προηγούμενες μέρες με σκοπό τον εντοπισμό του πλην όμως αν δείτε το έδαφος, το βάθος και την επιφάνεια του εδάφους διαπιστώνεται ότι θα ήταν αδύνατη η ανεύρεση τους χωρίς την υπόδειξη του», τόνισε ο Αρχηγός. 

Ο ύποπτος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιων δικαστηρίου στη Λεμεσό, για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτηση του για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Η αστυνομία αναζητεί και τα δύο πρόσωπα που σύμφωνα με την ομολογία του υπόπτου, τον βοήθησαν να ανοίξει το λάκκο που βρέθηκαν οι σοροί των άτυχων γυναικών.      

Keywords
Τυχαία Θέματα