Διπλό φονικό: Ενώπιον δικαστηρίου ο αδελφός και η συμβία

Μετά από τις καταιγιστικές εξελίξεις που επιφύλασσε η 27η Απριλίου αναφορικά με το διπλό φονικό στο Στρόβολο, παρουσιάζονται σήμερα Σάββατο (28/4), ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας οι δυο νέοι συλληφθέντες για να ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης τους.

Πρόκειται για τον 23χρονο αδελφό και την 22χρονη συμβία, του 33χρονου, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη της Αστυνομίας, σε σχέση με το στυγερό έγκλημα της 19ης Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Διπλό

φονικό: Σε δυο νέες συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία

Οι δυο τους, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (27/4) και ανακρίθηκαν αφού προηγουμένως ο 33χρονος, κατέθετε για περίπου πέντε ώρες.

Διαβάστε επίσης: Από ανατροπή σε ανατροπή η υπόθεση του διπλού φονικού

Ο 33χρονος φέρεται να είπε πολλά στην πολύωρη του κατάθεση καθώς την ίδια ημέρα εντοπίστηκε φονικό μαχαίρι καθώς και τα ρούχα του δράστη στην οικία του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό: Εντοπίστηκε το μαχαίρι -Αναγνώρισε τον 33χρονο

Το μαχαίρι με το οποίο κατά πάσα πιθανότητα διενεργήθηκε το φρικτό έγκλημα του ζεύγους στον Στρόβολο, βρέθηκε πιο συγκεκριμένα πεταμένο σε χώρο εντός της αυλής του πατέρα του 33χρονου.

Διαβάστε επίσης: Δικηγόρος οικογένειας στο ΣΙΓΜΑ: Όσα είπε για τον 15χρονο

Προηγουμένως, γραπτή κατάθεση έδωσε και ο 15χρονος γιος των θυμάτων ο οποίος στη συνέχεια αναγνώρισε τον 33χρονο ως το πρόσωπο που φέρεται να του είπε να μην φοβάται και ότι οι γονείς του είναι νεκροί.

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό: Πώς δικαιολογεί το σενάριο ληστείας ειδικός

Στις 9:00 το πρωί αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας ο 23χρονος αδελφός και 22χρονη συμβία του 33χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα