Διπλό μπαμ: "Φύσσας" για αριστερά, "Βύντρα" για δεξιά!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος ετοιμάζει το πλάνο του για τη νέα χρονιά και σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportdog.gr, θέλει να ξεκινήσει από την άμυνα. Όπως τονίζει το δημοσίευμα θέλει ένα Βύντρα για το δεξί άκρο της άμυνας και ένα Φύσσα για τι αριστερό. Δυο ποδοσφαιριστές που έδωσαν πολλά στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να έχουν μπροστά τους κρίσιμα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο αυτό δεν τους εμποδίζει να προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει καλοκαιριού.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάνει από τώρα τις επαφές του και, σε συνεννόηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, έχει θέσει ως άμεση προτεραιότητα την απόκτηση δύο ακραίων μπακ.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, οι Διαμαντής Χουχούμης, Νίκος Μαρινάκης και Τζιαντομένικο Μέστο, δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και οι Πράσινοι κοιτάζουν πώς θα ενισχύσουν τα άκρα της άμυνάς τους.

Βέβαια, οι Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί έχουν ικανοποιήσει απόλυτα μέχρι τώρα τον κόουτς του Τριφυλλιού, οπότε αναζητούνται δύο παίκτες, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, για να τους πλαισιώσουν.

Οι Πράσινοι ψάχνουν για δύο μπακ που θα έχουν περισσότερο αμυντικά προσόντα και, όπως λέγεται, θέλουν έναν "Φύσσα" για αριστερά κι έναν "Βύντρα" για δεξιά, μιας και οι Νίκλας Χουλτ και Ουσμάν Κουλιμπαλί φημίζονται πιο πολύ για τις επιθετικές τους αρετές.

Οι μπακ που θα αποκτηθούν προορίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για "ειδικές αποστολές", όπως για να "εξολοθρεύουν" τα δυνατά εξτρέμ των αντίπαλων ομάδων, ή να παίζουν, όταν χρειάζεται, τον τρίτο στόπερ στην άμυνα.

Όσον αφορά τα ονόματα που εξετάζονται, η περίπτωση του 27χρονου Ντοριάν Λεβέκ της Γκινγκάμπ αρέσει πολύ για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, δεν είναι εύκολη μεταγραφή, μιας και ο παίκτης θα προσελκύσει κι άλλες ομάδες το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Από την ελληνική αγορά, απασχολεί ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου, που κάνει εξαιρετκή σεζόν, ενώ έχει ακουστεί και ο Γιώργος Μύγας του Παναιτωλικού, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μπορεί να αποκτηθεί εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα