ΔΗΠΑ: Προοπτική και ευκαιρίες από τη διπλή αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας

«Εισήγηση, στο πλαίσιο πάντα της δημοσιονομικής πειθαρχίας, να συνδυάσουμε αυτή την εξέλιξη με περαιτέρω στοχευμένη στήριξη του λαού», αναφέρει ανακοίνωση της ΔΗΠΑ για τη διπλή αναβάθμιση της κυπριακής οικονομίας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η διπλή αναβάθμιση της Κυπριακής Οικονομίας, από τον διεθνή οίκο Αξιολόγησης Moody’s και η επαναφορά του αξιόχρεου της χώρας μας σε επενδυτική βαθμίδα είναι μια είδηση που χαιρετίζουμε με ικανοποίηση.

Απότοκο της θυσίας όλων των συμπολιτών μας και της συνετής κυβερνητικής διαχείρισης, η σημερινή εξέλιξη καθίσταται ιδιαίτερα

σημαντική αφού επιτεύχθηκε ξανά μετά από 12 χρόνια.

Ως ΔΗΠΑ-Συνεργασία σημειώνουμε ότι η διπλή αναβάθμιση δίνει αισιοδοξία για την πορεία της κυπριακής οικονομίας, αφού προσθέτει προοπτική, καθώς και ευκαιρίες προσέλκυσης ποιοτικών επενδύσεων, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και γενικότερα οικονομικής ανάπτυξης για τον τόπο.

Αναγνωρίζοντας ότι η σημερινή εξέλιξη πρέπει άμεσα να διοχετευθεί και στην αγορά και να γίνει αισθητή από κάθε κυπριακό νοικοκυριό, εισηγούμαστε όπως στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και μέσα πάντα από δημοσιονομική πειθαρχία, συνδυάσουμε αυτή την εξέλιξη με περαιτέρω στοχευμένη στήριξη του λαού.

Keywords
Τυχαία Θέματα