Δημοσκόπηση «Σ»: Βλέπουν χειρότερη οικονομική χρονιά οι πολίτες

Με μεγάλη αβεβαιότητα και όχι ιδιαίτερη αισιοδοξία για θετική διαφοροποίηση των υφιστάμενων οικονομικών δεδομένων αναμένουν τη νέα χρονιά οι πολίτες, οι οποίοι διαβλέπουν πως το 2021 θα εξακολουθήσουμε να αντιμετωπίζουμε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςTM για λογαριασμό της «Σημερινής» της Κυριακής, σχεδόν οι μισοί συμπολίτες μας  (47%) εκτιμούν πως τα πράγματα αναφορικά με την οικονομία στο ευρύτερο πλαίσιό της θα είναι χειρότερα σε σύγκριση με τον

χρόνο που φεύγει, ενώ σχεδόν τρεις στους δέκα (27%) αναμένουν πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην ίδια με τη σημερινή κατάσταση.

Περισσότεροι από τρεις στους δέκα (33%) διαβλέπουν επιδείνωση της προσωπικής οικονομικής τους κατάστασης, ότι δηλαδή τα δικά τους οικονομικά δεδομένα θα χειροτερεύσουν.

Για τους μισούς συμπολίτες μας, η προοπτική καλοκαιρινών διακοπών, είτε εντός είτε εκτός Κύπρου, δείχνει, βάσει των οικονομικών τους δεδομένων, να μοιάζει μάλλον με άπιαστο όνειρο θερινής νυκτός παρά με υλοποιήσιμο στόχo.


Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσκόπηση στη «Σημερινή» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ακόμη: Θέλει έγγραφες δεσμεύσεις η Λουτ πριν από την Πενταμερή

Keywords
Τυχαία Θέματα