Δημοσκοπήσεις: Οριακά η Κων/λη, ήττα στην Άγκυρα για Ερντογάν

Λίγες ώρες απέμειναν πριν από τις εκλογές αύριο για την εκλογή δημάρχων στην Τουρκία και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται σήμερα δείχνουν «θρίλερ» για Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη.

Η δημοσκόπηση

της εταιρείας Piar προβλέπει ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός ΑΚΡ-ΜΗΡ χάνει και Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα.

Για την Κωνσταντινούπολη προβλέπει 50,3% για τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου και 48,2% για τον υποψήφιο του κυβερνητικού συνασπισμού, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Για την Άγκυρα προβλέπει 54,7% για τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης Μανσούρ Γιαβάς και 43,2% για τον υποψήφιο του κυβερνητικού συνασπισμού, Μεχμέτ Οζχάσεκι.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Mediar, αντίστοιχα, προβλέπει ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός ΑΚΡ-ΜΗΡ χάνει την Άγκυρα αλλά κερδίζει την Κωνσταντινούπολη.

Στην Κωνσταντινούπολη, ο Μπιναλί Γιλντιρίμ φαίνεται να λαμβάνει 46,12% και ο Εκρέμ Ιμάμογλου 43,36% με 9,42% αναποφάσιστους.

Στην Άγκυρα, ο Μεχμέτ Οζχασεκί αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστό 42,86% και ο Μανσούρ Γιαβάς 45,06%, ενώ οι αναποφάσιστοι είναι ακόμη στο 10,24%.

Πάντως, χθες το βράδυ ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση ΤΡΤ αμφισβήτησε ξανά τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων λέγοντας ότι «όλες θα χρεωκοπήσουν», μετά τις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα