Δημοσίευμα για Μαμούτε και Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ολοκληρώνει το δανεισμό του 20χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Γκρέμιο, Γιούρι Μαμούτε.

Ανήμερα των Φώτων, ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί τη μία μεταγραφή μετά την άλλη... Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Παναγιώτη Βλαχοδήμου και τη συμφωνία με τον Βραζιλιάνο χαφ, Λούκας Εβανγκελίστα, ένας συμπατριώτης

του φέρεται να έχει ξεκινήσει το δρομολόγιο για την Αθήνα...

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Rádio Bandeirantes" μετέδωσε ότι ο Παναθηναϊκός ενεργεί για την ολοκλήρωση του δανεισμού του 20χρονου επιθετικού της Γκρέμιο, Γιούρι Μαμούτε. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και είναι διεθνής με τη Βραζιλία Κ20.

Το ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου σταθμού αναφέρει ότι ο Μαμούτε θα φορέσει τη φανέλα για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού, ενώ το κόστος θα αγγίξει τις 100.000 ευρώ. Παράλληλα, αναφέρεται ότι την Πέμπτη (7/1) ο Βραζιλιάνος θα αφιχθή στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Για τον Ιούνιο υπάρχει πρόβλεψη για την αγορά των δικαιωμάτων του έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, ο δανεισμός δεν ολοκληρώνεται και ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον παρατείνει κατά μία σεζόν, όμως για τον αγορά τον Ιούνιο του 2017, θα χρειαστεί να καταβάλλει 7 εκατομμύρια ευρώ!

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα για μία και μοναδική μεταγραφή... Όσο για τις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Γκρέμιο και τον ποδοσφαιριστή, άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα και τελεσφόρησαν πριν μερικές ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα