Δήμος Λεμεσού: Να αναλάβουν τις ευθύνες για τα επεισόδια

Ο Δήμος Λεμεσού καταδικάζει τα "θλιβερά και απαράδεκτα" επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Εναερίου, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια και ανησυχία του για τα φαινόμενα βίας, ενώ καλεί τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σε σημερινή ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει πως τα φαινόμενα αυτά λαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις και εκτός από σοβαρές ζημιές σε ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες, μπορεί να καταλήξουν σε απώλεια και ανθρώπινων ζωών, αν δεν αντιμετωπιστούν ριζικά και αποτελεσματικά.

"Ζητήσαμε

και αναμένουμε πλήρη και σε βάθος διερεύνηση, τόσο για τα αίτια που οδήγησαν στα επεισόδια της Τρίτης όσο και για τους υπαίτιους που εμπλέκονται, για τους οποίους πρέπει να υπάρξει επιτέλους μηδενική ανοχή από την πολιτεία", προστίθεται.

Ο Δήμος διαμηνύει ακόμη ότι, για να τεθεί τέρμα στις απαράδεκτες αυτές συμπεριφορές, θα πρέπει να αναλάβουν όλοι το μερίδιο της ευθύνης τους, να δράσουν και να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά την πηγή του προβλήματος.

Τέλος, καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς, την Αστυνομία, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τα Σωματεία και τους Συνδέσμους Φιλάθλων, να μελετήσουν σε βάθος το πρόβλημα, με στόχο να εξευρεθούν αποτελεσματικές λύσεις για να μην παρατηρηθούν ξανά "τα θλιβερά αυτά φαινόμενα που εκθέτουν την πολιτεία αλλά και την κοινωνία μας".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα