Δήμος Κ. Πολεμιδιών: Εκστρατεία ενίσχυσης Ταμείου Υποτροφιών

Στους δρόμους και σε υπεραγορές ξεχύνονται από αύριο μαθητές, ιδρύματα, φορείς, δημοτικοί υπάλληλοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκστρατείας για οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών Νέων του Δήμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκστρατεία θα διαρκέσει από τις 9 μέχρι τις 11 Μαρτίου και πέραν της ενίσχυσης του Ταμείου Υποτροφιών Νέων, στοχεύει στη δημιουργία συνείδησης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Το Ίδρυμα Υποτροφιών λειτουργεί στο Δήμο τα

τελευταία χρόνια και έχει βοηθήσει πολλούς νέους φοιτητές που χρειάζονται οικονομική στήριξη, ενώ όπως σημειώνεται, ο θεσμός «αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος για περισσότερη κοινωνική μέριμνα και κοινωνική συνοχή».Σημεία πώλησης των λαχνών θα βρίσκονται στα φώτα τροχαίας της οδού Πάφου με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στα φώτα τροχαίας Θ. Ποταμιάνου με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών, στις Υπεραγορές Καρσεράς, Carrefour Πολεμιδιών και Παπαντωνίου, όπως επίσης και στην είσοδο του εμπορικού κέντρου My Mall.ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα