Δημητρίου: «Το βλέπετε και εσείς. Ξεχωρίζει η παρουσία του κόσμου μας»

Δηλώσεις σε ραδιοφωνική εκπομπή παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον ψεσινό αγώνα ενάντια στην Ομόνοια, όπως και για τη παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ την φετινή σεζόν.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές συμφώνησαν οι προπονητές αλλά και οι ποδοσφαιριστές πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσαν να καθορίσουν νικητή αλλά δεν έγινε αυτό. Το γεγονός πάντως πως φύγαμε από ένα ακόμη εκτός έδρα ντέρμπι αλώβητοι μας ικανοποιεί. Στο πρώτο μισό του παιχνιδιού οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ήταν η φάση του Τόμοβιτς και το δοκάρι του Γκόμεθ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν σημεία που πατούσαμε καλύτερα. Είχαμε την ευκαιρία με τον Τρίσκο και αργότερα πήραμε το προβάδισμα. Σημείο κλειδί ήταν ξεκάθαρα πως δεχθήκαμε ισοφάριση άμεσα. Μετά θα μπορούσε η Ομόνοια να πετύχει άλλο ένα τέρμα, όμως και εμείς. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

«Το βλέπετε και εσείς. Ξεχωρίζει η παρουσία του κόσμου μας. Και ειδικά στα εκτός έδρας. Χθες είχαμε πάνω από 1000 άτομα και τους ευχαριστούμε. Εμείς θέλουμε αυτή την ενότητα όπως λέει και ο Καταλά. Θέλουμε να συνεχίσουν έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα