Δημητρίου: «Το κίνητρο είναι μεγάλο»

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε ανάσες στους ποδοσφαιριστές μας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν, όπου θα κριθούν τα πάντα. Το κίνητρο είναι μεγάλο σε τέτοια παιχνίδια. Για μας, το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό για μας να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας. Δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε αντάξιοι των απαιτήσεων. Πιστεύουμε στην ομάδα ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Τα ντέρμπι θα έρχονται απανωτά και δεν επιτρέπεται ο εφησυχασμός. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο».

*Περιμένουμε τους διεθνείς να επιστρέψουν. Με τον Απόλλωνα δεν υπολογίζονται οι Γιωργαλλίδης και Φλοριάν Τολμές, που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Οι Λαμπάν και Τρουγιόλς είναι έτοιμοι και οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν εάν θα είναι στο πλάνο του προπονητή.

Αμφίβολος παραμένει ο Νελσον και στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει εάν θα προλάβει ή όχι.

Κόσμος: ''Να είναι στο πλευρό της ομάδας, σε παιχνίδια που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχουν και τα πακέτα για τους εντός έδρας αγώνες των πλέι οφ , που είναι σε λογικές τιμές''.

Keywords
Τυχαία Θέματα