Δημητρίου για ξένους διαιτητές και Γιούστε

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου στάθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της διαιτησίας, αλλά και στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Δόξα.

Διαβάστε επίσης:

• «Απαράδεκτο, τα έξοδα μπορεί να φτάσουν και τις 35 χιλιάδες...»

• Παραδοχή Πάπουτσου: «Υπάρχει αδυναμία, όμως υπάρχουν πάνω από 15 ικανοί ρεφ»

Αναλυτικά τι είπε για τη διαιτησία: «Αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα για κάθοδο ικανών ξένων διαιτητών για να πλαισιώσουν τους ικανούς Κύπριους διαιτητές. Αναγνωρίζομε ότι οι Κύπριοι διαιτητές χρειάζονται βοήθεια. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι έχουν μπει πολλοί νεαροί στο χώρο και εμείς θέλουμε να τους βοηθήσουμε. Αυτοί οι νεαροί χρειάζονται τους ξένους για να τους βοηθήσουν και να μην έχουν όλη αυτή την πίεση πάνω τους. Όλα αυτά θα βοηθήσουν τους Κύπριους διαιτητές. Θέλουμε να είμαστε μια θετική παρουσία στο χώρο και να μην προκαλούμε με τις δηλώσεις. Θέλουμε διαιτησίες 50-50 για όλες τις ομάδες».

Ενώ όσον αφορά τα δεδομένα με τον τραυματισμό του Γιούστε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων ανέφερε: «Όλοι ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, ακόμη κι ο Γιούστε ο οποίος ανέτρεψε τα δεδομένα. Τα αποτελέσματα στον ώμο ήταν καθαρές και ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο. Είναι καλά και ο Κασάμα και ο Φαμπιάνο. Ο Κούσουλος κάνει πρόγραμμα αποφόρτισης και θα είναι εκτός από τον αγώνα με τη Δόξα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημητρίου, Γιούστε,dimitriou, giouste