Δημητρίου για debate: Ανειλικρινής η απάντηση Αννίτας – Δεν έπεισε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου, μίλησε για την άρνηση της συνυποψήφιας του Αννίτας Δημητρίου στην πρόταση για διεξαγωγή Debate με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στις 11 Μαρτίου.

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΔΗΣΥ, ο υποψήφιος Δημήτρης Δημητρίου, μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο. Σε ερώτηση του αν θεωρεί ρίσκο την υποψηφιότητα του απάντησε πως «Χωρίς ρίσκο τι κάνεις στην ζωή. Εγώ προσωπικά περνώ μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου γιατί κάνω κάτι το οποίο μου αρέσει πολύ, έχω δίπλα μου ανθρώπους  που καθημερινά έρχονται και μου λένε ότι είναι δίπλα μου και με βοηθούν. Ανθρώπους που δεν τους ξέρω τώρα τους γνωρίζω και αυτό είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό».

Διαβάστε ακόμη: Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές στον ΔΗΣΥ (pics)

Συμπληρώνοντας «Ότι κάνουμε στη ζωή μας έχει ρίσκο. Αν θέλουμε να δούμε κάποια ζητήματα να βελτιώνονται τότε πρέπει να παίρνουμε ρίσκο».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με την πρόταση του στην Αννίτα Δημητρίου για διεξαγωγή debate και αν αυτή τον κάλυψε, απάντησε «Όχι και πιστεύω ότι είναι ανειλικρινής η απάντηση της. Η πρόφαση χρόνου δεν πιστεύω να έπεισε κανένα συμπολίτη μας. Αν είναι κάτι που θέλουν σήμερα οι πολίτες είναι η ειλικρίνεια από εμάς να λέμε την αλήθεια Μπορούσε να πει δεν επιθυμώ να έρθω σε debate.Η πολιτική αντιπαράθεση όταν γίνεται σε  κόσμια πλαίσια είναι οξυγόνο για την δημοκρατία Ο διάλογος έχει ενδυναμώσει την δημοκρατία. Είναι η βασική αρχή».

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση: 

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: Το προβάδισμα για την προεδρία ΔΗΣΥ και οι διορισμοί ΠτΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημητρίου, Ανειλικρινής, Αννίτας –, ΒΙΝΤΕΟ,dimitriou, aneilikrinis, annitas –, vinteo