Δημητρίου: "Δεν ήταν πέναλτι"

Παράπονα για τη διαιτησία του Δημήτρη Μασιά και συγκεκριμένα στο δεύτερο πέναλτι στον Μπαράλ, εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου.

"Μπαίνετε κατευθείαν στα δύσκολα. Όταν μια ομάδα πετυχαίνει δυο γκολ και η άλλη ένα και το δεύτερο μπαίνει από πέναλτι που κατά την προσωπική μας άποψη δεν ήταν, τότε μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι έπαιξε αυτή η φάση καθοριστικό ρόλο. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε δυο γκολ με πέναλτι σε διάστημα τριών λεπτών. Το πρώτο φάνηκε ότι ήταν αλλά το δεύτερο έχουμε την άποψη πως δεν ήταν καθώς δεν υπήρχε επαφή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα κρατάμε το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε μέχρι το τελευταίο λεπτό παρά τις αντιξοότητες. Μπαίνουμε στη σειρά των πλέι οφ με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Ξεκινούμε με σοβαρό μειονέκτημα. Δεν θα τα βάλουμε κάτω. Θα δούμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Έτσι θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Όσον αφορά στον Φάνο Κατελάρη, ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι στον αστράγαλο και ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα