Δημητρίου: «Και τώρα νίκη με την Ανόρθωση» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε ότι πλέον αυτό που έχει σημασία είναι να κάνουν στο σπουδαίο διπλό μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στο νέο ντέρμπι με την Ανόρθωση

Αναλυτικά:

« Αυτό που νιώθαμε όλοι κατά την διάρκεια του αγώνα , όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, όταν δεν μας δόθηκε πέναλτι , όταν μας ακυρώθηκε το τέρμα είναι ότι θα κερδίζαμε. Πήραμε μια δίκαιη νίκη και για αυτό πανηγυρίστηκε έντονα . Είναι κάτι που μας έλειψε.

*Οι αποστάσεις είναι κοντινές και εύκολα μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα. Βλέπουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση που και για την αντίπαλο μας θα είναι κρίσιμο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς και να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας, για να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

*Βλέπουμε ότι η ομάδα συνεχίζει να γεμίζει . Ο Δημήτρης Χριστοφή θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Μάριος Δημητρίου έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Ράμος , Κάσμι θα είναι μαζί μας αφου ξεπέρασαν το πρόβλημα της ίσωης. Ρούνιε και Φλορέσκου χάνουν τον αγώνα λογω καρτών .

Keywords
Τυχαία Θέματα