Δημαρχία Αμμοχώστου: Ανατροπή του κλίματος από τα κόμματα για Τράγκολα

Ο αναπάντεχος χαμός του Αλέξη Γαλανού στις 15 Ιουλίου, σε μια ομολογουμένως πολύ κρίσιμη καμπή για την Αμμόχωστο, άνοιξε τον χορό της ονοματολογίας και της σεναριολογίας σε σχέση με τους πιθανούς μνηστήρες της δημαρχιακής καρέκλας.

Η επίσημη απόφαση του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΣΥ την περασμένη Τρίτη (23/7), να εξουσιοδοτήσει τον αντιπρόεδρο του κόμματος και βουλευτή Αμμοχώστου, Γιώργο Γεωργίου, να αναλάβει πρωτοβουλία βολιδοσκόπησης των άλλων κομμάτων προς εξεύρεση υποψηφίου κοινής αποδοχής, έφερε εξελίξεις.

Η αρχή έγινε την Τετάρτη (24/7) με τη δημοσιοποίηση της είδησης από

το Sigmalive, ότι φαβορί για τη δημαρχία Αμμοχώστου, είναι ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Μάρκο Τράγκολα πρότεινε το ΑΚΕΛ προς τον ΔΗΣΥ, ως την υποψηφιότητα εκείνη που θα μπορούσε να συνενώσει. Αμέσως, προκλήθηκαν εσωτερικές αντιδράσεις στο κυβερνών κόμμα και πιο συγκεκριμένα από τη δημοτική ομάδα του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου.

Πάντως, ο Μάρκος Τράγκολας επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία Αμμοχώστου, τονίζοντας ωστόσο, ότι θα είναι ανεξάρτητος. Η υποβολή της υποψηφιότητας Τράγκολα και η αναφορά του σε εγκάθετο των κομμάτων, φαίνεται να ενόχλησε και το ΑΚΕΛ με το κλίμα να ανατρέπεται.

Διαβάστε περισσότερα στη «Σ» που κυκλοφορεί. 

Keywords
Τυχαία Θέματα