Δημ. Λευκωσίας για Μακαρίου: Στόχος να μειωθεί η ταλαιπωρία που θα υπάρξει

Δηλώσεις στο ΣΙΓΜΑ παραχώρησε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωσταντίνος Γιωρκάτζης, σχετικά με τα έργα στην Λεωφόρο Μακαρίου.

Αρχικά ο δήμαρχος ανέφερε ότι είναι ένα μεγάλο έργο το οποίο επηρεάζει αρκετό κόσμο που εργάζονται κοντά στην Λεωφόρο Μακαρίου και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Πρόσθεσε ότι ο στόχος του δήμου είναι να μειώσει την ταλαιπωρία που θα υπάρξει.

Πρόσθεσε

ότι την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησαν σε παρουσίαση προς τους επηρεαζόμενους καταστηματάρχες, ενώ ζήτησε από τους επηρεαζόμενους και όσους χρησιμοποιούν στην Μακαρίου ως διέλευση υπομονή και κατανόηση.

Επεσήμανε ότι ο πρώτιστος στόχος είναι η προσέλκυση επισκεπτών στο κέντρο, μέσα από την αισθητική αναβάθμιση, ενώ διευκρίνισε ότι το έργο θα είναι παρόμοιο με την Στασικράτους.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι ως αντιστάθμισμα προς τους επηρεαζόμενους καταστηματάρχες είναι η ανατολή των δημοτικών τελών και φόρων.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι επηρεάζονται αρκετοί καταστηματάρχες αλλά και συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν την Λεωφόρο Μακαρίου αλλά ο δήμος θα μειώσει την οποιαδήποτε ταλαιπωρία».

Τέλος, ο κύριος Γιωρκάτζης ανέφερε ότι θα υπάρχει πρόσβαση στους πεζούς για τα καταστήματα, ενώ θα παραμείνουν ανοικτοί και οι χώροι στάθμευσης.

Διαβάστε ακόμη: 

Προσοχή! Νέα κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία

Ένα νέο κρούσμα στα κατεχόμενα από 1080 τεστ τη Δευτέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα