Δηλώσεις των δύο τεχνικών από το Πάφος-Ανόρθωση

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του παιχνιδιού Πάφος-Ανόρθωση, που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 3-0.

Δηλώσεις Κετσπάγια:

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα με καλές μονάδες. Πιστεύω εμφανιστήκαμε πολύ διαβασμένοι, ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Μετά την διακοπή η ομάδα ήταν τόσο σοβαρή όσο και πριν. Τώρα ακολουθούν δύο ντέρμπι, με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα

γίνεται».

Δηλώσεις Τόσακ:

Προφανώς, η νέα χρονιά δεν μπήκε για μας τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Η ομάδα είναι απογοητευμένη με το αποτέλεσμα, ξέραμε ότι η Ανόρθωση θα προσπαθούσε να αξιοποιήσει τις στημένες μπάλες, αλλά δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το γκολ από τέτοιες. Ήταν εμφανές ότι υπήρχε μια ομάδα που είχε 12 νίκες σε 15 αγωνιστικές και άλλη μία που είχε τρεις σε 15 αγωνιστικές. Φάνηκε ποια ήταν ποια. Όταν θέλεις να φτάσεις ψηλά, πρέπει να παίζεις ως ομάδα. Αν δεν το κάνεις, μένεις χαμηλά στην βαθμολογία. Να δουλέψουμε σκληρά για να εκπροσωπήσουμε επάξια αυτήν την πόλη κι αυτό τον σύλλογο. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και να βρούμε λύσεις στους τραυματισμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα