Δηλώσεις από το ΓΣΠ

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το τέλος του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός.

Δηλώσεις Κόρε Ινγκεμπρίτσεν:

«Στο πρώτο μέρους τρέχαμε πίσω από την μπάλα. Ο Ολυμπιακός είχε αντεπιθέσεις και πέρασε μπροστά στο σκορ και το άξιζε. Μας κράτησε στο παιχνίδι ο Μπέλετς. Στο β’ μέρος βρήκαμε μια μεγάλη ευκαιρία και μετά σκοράραμε. Ήταν ένα

παιχνίδι δυο ημιχρόνων. Είμαι χαρούμενος που πήραμε σήμερα τους 3 βαθμούς»

«Φυσικά θα ήθελα περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις. Έχουμε πάρει 6 βαθμούς σε δυο παιχνίδια και αυτό βοηθά στην αυτοπεποίθηση. Στους παίκτες αρέσει περισσότερο να αγωνίζονται αλλά για εμάς τους προπονητές είναι διαφορετικό».

Δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου:

«Έχει γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, από δυο καλές ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα και προηγηθήκαμε. Βρήκαμε ευκαιρίες για το 2-0 και 3-0. Στο δεύτερο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και δυστυχώς κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς. Με την εμπειρία που το διακατέχει ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε 5-6 ευκαιρίες που βρήκε. Τα λάθη μας στοίχισαν. Εμείς συνεχίζουμε. Το παιχνίδι για μας χάθηκε στις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού και εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ.

Αυτός ο μήνας είναι όλα παιχνίδια δύσκολα με ομάδες που είναι στα ψηλά. Έχει δείξει ο Ολυμπιακός ότι πάει πάντα για τη νίκη. Με τον Απόλλωνα είναι ακόμα ένα παιχνίδι που θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος».

Keywords
Τυχαία Θέματα